בעיות שיכחה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/11/2006 | 14:58 | מאת: קובי

שלום, במסגרת שירותי הצבאי שמתי לב לתופעה שקורה אצלי לעיתים קרובות- אני פשוט שוכח דברים שאני מקבל על עצמי , שמתי לב לזה אחרי שקרו לי כל מיני "פאשלות" עם ציוד או מידע חשובים שאמרו לי ופשוט שכחתי מהם. בהתבוננותי בפורום ראיתי שמוצעים פתרונות ע"י אבחון ותרופות כאלה ואחרות, ושאלתי היא - האם אפשרית גם דרך של טיפול עצמי בבעיות מסוג זה? אציין כי התופעה היא לא קשה מנשוא אבל היא גורמת לי שלעתים אני לא מקבל על עצמי אחריות לדברים מסוימים ואף אנשים הסובבים אותי פחות בוטחים בי. בתודה , קובי.

קובי שלום רב, תודה על פנייתך. לעניות דעתי יהיה לך קשה לטפל בעצמך. התהליך הטיפולי דורש ידע, מקצוענות ונסיון רב. מציע לך לפנות לאיש מקצוע. בכבוד רב, ד"ר מ. למפיט

26/01/2007 | 23:41 | מאת: דוד יהודה

אני סובל משיכחה ואני מבקש לדעת אני סובל משיכחה כפי ששמעתי יש אתר נדמה לי יפני בו יש תרגילים שונים להקלה השיכחה באים אתם יודעים על כך אודה לכם אים תעדכנו אותי

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה