שאלה בקשר לאבחון טובה שעשיתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/11/2006 | 22:33 | מאת: smiling4u

עשיתי אבחון טובה לפני כחצי שנה. מי שסיכם את האבחון היה רופא רגיל והוא אמר שיש לי ADD. עכשיו קראתי קצת באינטרנט וראיתי שלא כל רופא יכול לאבחן ADD,אלא רק נוירולוג או פסיכיאטר וגם הם רק אם הם מתמחים בבעיות קשב וריכוז. אני פוחדת שאולי לא אבחנו אותי טוב ואולי אין לי ADD. מה לעשות? לעשות שוב אבחון?

שלום רב, בישראל מוסמכים לפענח אבחוני קשב וריכוז, ולרשום אבחנה וטיפול בתחום זה, שלושה סוגי רופאים: א. רופא התפתחותי, מומחה בילדים ונוער, עם נסיון ייחודי לנושא הקשב והריכוז, חמש שנים או יותר. ב. פסיכיאטר. ג. נוירולוג. לעצם האבחון שלך, אני מוכן לקרוא את האבחון ולפענח אותו, ללא צורך באבחון נוסף, וכמובן ללא כל תמורה. זה חלק מהייעוץ באתר שלנו. אם הינך מעוניינת בכך, העבירי לי את האבחון בפקס או מייל. ברצון רב, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה