מאד חשוב לי-דחוף

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/11/2006 | 21:43 | מאת: אמא דואגת

בני בן ה-16 אינו מאובחן כבעל בעיות קשב וריכוז-אך באיבחון שנעשה לו רק לאחרונה, נתגלה שיש בעיות בזיכרון לטווח קצר,קושי לסכם קטעים וכו. מגיל צעיר הוא לא לומד טוב-למרות שהיה בין הראשונים שלמדו לקרוא בכיתה. תמיד היו בעיות עם הלימודים= כל המורים הפרטיים שלימדו אותו מתמטיקה לאורך השנים טענו די בהתחלה שהוא שולט נפלא בחומר,קולט מהר ומצליח במבחנים אצלם-אך בבית הספר הוא כמעט תמיד נכשל. הוא גדל בתחושת כישלון-אמנם אינו משקיע כלל למרות כל הבטחותיו. אין לו לפי דעתי את הידע והיכולת הנפשית/שיכלית/נסיונית,ללמוד ולסכם חומר ולהפריד בין העיקר לטפל. בשני האיבחונים שנעשו לו במהלך השנים הוברר שהוא ילד בעל אינטליגנציה מעל הממוצא,בעל שפה עשירה,חביב ומשתף פעולה. אך כל כישלונותיו בכיתה גרמו לו להחליט בסוף השנה האחרונה לעזוב את מערכת הלימודים ולהרשם בבית הספר האקסטרני "זיו כספי". הוא חש שם טוב אך דוגמא מהשבוע האחרון=היה מבחן והוא אמר שהוא לומד ושולט להפליא באנגלית(זה נכון לגבי ידע בשפה) אך במבחן הוא קיבל 40,למרבה תדהמתו,,, המורה טוענת שאינו בא עם הספרים ואינו מכין שיעורים. כל תפיסת עולמו מעוותת-כאילו אינו קולט את כל התמונה. אנא-עיזרו לי והפנו אותי/אותו למישהו שיכול לעזור,לכוון אותו-לטפל בו! בבקשה! אמא מאד עצובה

שלום רב, תקבלו הכוונה איכותית ויעילה באיזור מגוריכם. היכן אתם גרים ? לא להרים ידיים !!! אני, בגילו של בנך, הייתי במצב לימודי הרבה יותר קשה. היום, אחרי הרבה עזרה והרבה שנים, אני במקום אחר לגמרי.... רק להתמיד !!!! בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

08/11/2006 | 14:46 | מאת: אמא דואגת

תודה לך שלחתי לך תגובה בפרטי

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה