איבחון קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/11/2006 | 18:40 | מאת: סופי

בני בן 12 לומד בחטיבת הביניים, כל המורות בלי יוצא מן הכלל מדווחות על הפרעות, חוצפה, פיטפוט וחוסר ריכוז, ציוניו גרועים מאוד, נעשו שיחות בבית ולא נראה שהוא נרגש מענישה. האם יש דרך לאבחן את הילד? ומה בעצם עושים? הילד טוען שאינו מתחצף אלא מנהל שיחה עם המורה, בבית הספר היסודי צייוני היו טובים אך לא מרוכז בכיתה....... האמא המיואשת.....

סופי שלום רב, בגיל הנוכחי הכל עדיין פתוח...ולחיוב...כמובן.... היכן אתם גרים ? אתן לכם הכוונה בהתאם לכך. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה