קשב וריכוז אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/09/2007 | 16:48 | מאת: גילי

שלום רב, אני בת 30 ובחודשים האחרונים(ובכלל בשנים האחרונות) אני ממש חשה כי אינני מצליחה להתרכז בדברים הכי פשוטים, אפילו בשיחות עם חברים...ובטח שבקריאת ספרים....יש עליות ויש ירידות אבל הממוצע הוא כל הזמן וכבר המון זמן קשב נמוך.מאוד וחוסר ריכוז... כילדה לא אובחנתי עם בעיית קשב ואף ישבתי ולמדתי הרבה....ואינני במצב נפשי שיכול להסביר את חוסר הריכוז הנ"ל....האם יכול להיות שבדיקות דם יעידו על מחסור בחומר מסויים? היכן ניתן לקרוא על מבוגרים שנמצאים במצבים דומים?

שלום רב, יש חומר רב על כך באינטרנט. ממליץ לך לחפש באמצעות אחד ממנועי החיפוש את המילים הבאות ביחד: קשב ריכוז מבוגרים בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

24/09/2007 | 23:29 | מאת: גילעד

כדאי לך לבדוק מתי זה התחיל, מה קרה באותו זמן שזה התחיל האם את מוטרדת ממשהו שמביא אותך לקשב נמוך, חוסר ריכוז יכול לנבוע גם מחסרים תזונתיים במערכת, תבדקי את עצמך טוב כולל בדיקות דם או בדיקות אחרות, תחשבי מה הביא אותך לזה. ואז תבדקי מה ניתן לעשות בכל השיטות שקיימות ופחות מזיקות מתרופות ויש תוצאות לא להאמין כמה?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה