שאלה-דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/05/2010 | 22:30 | מאת: ליאור ל

שלום, איבחנו אצלי הסתיידות קלה בכתף שמאל (אני בן 30 פעיל גופנית). מאז , טופלתי בכדורים שלא הועילו לפי הסדר הזה: אטופן, ארקוקסיה,סלקוקס, נקסין ואביטרן. הרופא המליץ לא להזריק בינתיים. הכדורים לא הועילו... הרופא ממליץ על פיזיותרפיה. הכאבים מחמירים. האם מומלץ להזריק קורטיזון(הרופא רוצה להמנע מכך)? האם זו תהפוך לבעיה קבועה? אילו פתרונות יש לבעיה זו? תודה מראש עזרתך.....

זריקות קוטיזון הם דרך מקובלת לטפל בדלקות בכתף כולל בהסתיידת. אפשר לטפל גם בטכניקה של ריסוק אבנים. אם כל הטיפולים השמרניים לא עוזרים צריך להוציא את ההיסתידות בניתוח.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית