כאבים בירךהפנימית

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/01/2010 | 08:08 | מאת: מנחם

אני עברתי ניתוח בקע לפני חודש ןחצי במיפסעה לפרסקופיה ועדיין יש לי כאבים באותן צד הייתי אצל המנתח והוא בדק אותי ןאמר לי שזה בסדר גמור אני עושה הליכות ועוסק בספורט באולינג אני מרגיש כאבים בירך הפנימית של הרגל בצד של הניתוח שמאל לי יש מדרסים ועדין אחרי הליכה יש לי כאבים גם שאני יושב מרגיש תחושות של כאב באותו צד באשך האם זה נורמלי אודה לך אם תשיב לי.

הכאבים במפסעה קרוב לודי בגלל הניתוח - עם הכירורג אמר שזה בסדר אז צריך לחכות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית