בקע ספורטאים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/10/2009 | 14:43 | מאת: מורן ג

שלום רב ד"ר מסרי, אני משחק כדורגל חובבני במסגרת קבוצתית אובחנתי בעזרת מיפוי וסי טי עם אוסטאיטיס פוביס. לפני כמה ימים הייתי בבדיקה אצל פיזיוטרפיסט מעולה (פיני שרון). כאשר בדק אותי הוא לחץ לי באזור מתחת לאשכים מצד שמאל.חוץ מלחץ אצבעותיו לא כאב לי. ואז אמר שבמצב של דלקת בסימפיזיס פוביס הייתי קופץ מכאבים. הוא נתן לי תרגילי מתיחות ואמר שאם בעוד חודש לא יחול שיפור הוא ישלח אותי לד"ר קופלמן (כירורג) כדי לבדוק לי את התעלות. שזה העלה לי את הרעיון שאולי יש לי "בקע ספורטאים" כי יש את כל הסימפטומים. האם יכול להיות שאני סובל גם מאוסטאיטיס פוביס וגם בקע ספורטאים ? ואם ברצוני לעבור ניתוח אז איך ידעו במה לטפל? כי הבנתי שבקע ספורטאים קשה לאבחן סליחה על הכתיבה הארוכה מקווה שתוכל להבהיר לי את הדברים תודה

יתכן שאתה סובל גם מבקע וOSTIITIS PUBIS תבדק ע"י כירורג כללי כדי לשלול את עניין הבקע

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית