חבלה סיבובית בברך שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

14/05/2009 | 03:48 | מאת: ליאור

שלום לפני 3 שבועות סיבבתי את ברך שמאל במהלך משחק כדורגל תוך כדי הסיבוב הרגשתי ושמעתי כאילו משו נקרע לי בברך אחרי זה לא יכלתי ללכת משו כמו שבועיים הייתי אם קביים הייתה לי נפיחות ממש רצינית התקשיתי ליישר את הרגל ולקפל אותה אני לא הולך כמו שצריך ואחרי 3 שבועות הנפיחות ירדה טוב עדיין יש הפיחות אבל היא ירדה רואים שיפור ניכר אבל אני עדיין צולע חלקין מה זה יכול להיות אגב אני בן 21 חייל ורציתי לדעת אם יש חשש למניסקוס או רצועה אשמח אם תענה לשאלה שלי זה מאוד חשוב

יתכן מאד שמדובר בקרע מניסקוס ו רצועה צולבת - אתה צריך להבדק ע"י אורטפד לקבל אבחנה מדוייקת

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית