כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

09/05/2009 | 01:10 | מאת: אדיר

שלום דוקטור. בן 14.5 משחק כדורסל וכדורעף. אני סובל בכאבים מתחת לפיקה כאשר אני קופץ, כורע ברך, עולה מדרגות ורץ. ומתוצאה זו הנני סובל גם כן מקליקים הנשמעים מהפיקה. דוקטור, הייתי מעוניין לדעת מה הערכה שלך לגבי הכאבים האלו, מה יש לי ? הייתי אצל אורטופד מומחה ברכיים והוא אמר לי שזה "גדילה" אני אישית לא חושב שזה "גדילה" מכוון שהוא בכלל לא בדק אותי (לא הסתכל על הברך ובחן). קראתי באינטרנט על תסמינים אלו והיה כתוב שיש מצב שזה דלקת בגיד הפיקה... יש מצב לראות את הבעיה הנ"ל בצילום פשוט (רנטגן)? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה דוקטור.

לפי הסיפור מדובר בJUMPERS KNEE או OSGOOD SCHLATER אתה יכול להוציא אנפורמציה מWIKIPEDIA בכל אופן זה לא מחליף בדיקה יסודית אצל אורטופד

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית