עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/06/2008 | 12:28 | מאת: שירה

שלום לפני כשבועיים החל כאב חד בגב התחתון, נתפס הגב בעקבותיו פניתי לאורטופד שנתן לי מנוחה ופיזיוטרפיה לאחר מספר ימים הכאב עבר לגב העליון ולחצים חזקים בחזה שהקרינו לידיים, באותו יום פניתי למוקד אשר עשה לי בדיקת א.ק.ג ובדיקת דם מייידית שיצאו תקינים. הכאב בגב ובחזה המשיכו ואז פניתי שוב לרופא שנתן לי כדורים לדלקת הכאבים השתפרו מעט אך אז החלה תחושה של חום גבוהה ללא חום אמיתי וחוסר יכולת פיזית לעשות שום פעולה פיזית. אני נמצאת במצב של חוסר אונים, חוסר ריכוז בכל דבר ובפחד מתמיד שיש לי איזשהו גידול, אינני יודעת מה לעשות הלאה, התחלתי לקחת כדורי הרגעה לטיפול בחרדה. אני בחורה בריאה בת 32 עושה פעילות גופנית , שחייה ופילאטיס שהופסקו בעקבות המצב אבקש את עזרתך והאם כל הממצאים האלו יכולים להראות על איזשהו משהו מסוכן, אשמח לתשובתך בתודה מראש

אני רוצה להרגיע אותך - כאב של גידול לא מתפרץ, בדרך כלל , ככאב חריף אלה כאב שמתעצם עם הזמן וכאבים בלילה . כדי להתרשם במדויק מה מקור הכאבים שלך צריך לבדוק אותך קלינית .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית