בדיקות סי טי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

15/06/2008 | 10:03 | מאת: אווה

בשל טענתי על תחושה של רגל ימין רדומה ולעיתים די קרובות אני מועדת כאילו מישהו נותן לי מכה מאחור ברגל עשיתי סי טי ולהלן הממצאים:- במרווח L1-L2 - בלט דיסק פרהצנטרלי לשמאל קל (דיסק מסוייד) ללא סימני לחץ על השק הדורלי. במרווח L5-S1 - בלט דיסק אחורי ולימין עם סימני לחץ בולט על השק הדורלי. מה זה מה ניתן לעשות ההרגשה לא נעימה כמו רגלים רדומות ועיפות קשה לי לעלות מדרגות ולרוץ כמו פעם. כרגע מעדתי ויש לי נקע בקרסול ימין ולדעתי זה נובע מהביעה שלי. מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את איכות חיי. תודה מראש.

15/06/2008 | 10:04 | מאת: אווה

ביקרתי גם אצל רופא כלי דם עצבים הכל כשורה.

17/06/2008 | 10:15 | מאת: אווה

יתכן שההרדמויות ברגליים קשורות לממצאים שיש בCT גב . אני ממליץ לך להבדק ע"י אורטופד מומחה גב .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית