טיפול בקרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

22/07/2010 | 11:32 | מאת: ישראל ולדמן

שלום ד"ר אבחנת MRI: 1. קרע אופקי אורכי המגיע למשטחהמפרקי התחתון בקרן האחורית ובגוף האחורי של המיניסקום המדיאלי. 2. שניים או שלושה מבניםקטנים באורךעד כ 6 מ"מ, בעליאות נמוך בכל הערכיםממוקמים בצמוד לאספקטהאחורי של הקרן האחוריתשל המיניסקוס המדיאלי, יכולים להתאים במקום ראשון לגופים מיניסקלים חפשיים. 3. האורטופד המטפל המליץ על ארתרוסקופיה. 4. הניתוח נקבע לעוד שבועיים, בינתיים הכאבים פחתו וכמעת נעלמו, יש תנועה מלאה של הברך. בהליכה מהירה , ריצה או סיבוב הברך אני חש בכאבים. 5. אני רוצה להמשיך לעסוק בספורט, הליכה, טיולים, סקי. 6. מה המלצתך? 7. האם יש סיכון לנזק מצטבר אם אבחר לא להנתח? תודה ישראל

אם אין כאבים בברך או הגבה בתפקוד לא חייבים לנתח. לקבלת תשובה מדוייקת יותר תתיעץ עם אורטופד מומחה ברכיים

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית