האם יש עילה?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

06/11/2001 | 19:57 | מאת: שיר

שלום רב! לפני חצי שנה אני עברתי הפסקת הריון בשבוע 17 עקב מום בעובר, ההפסקה נעשתה בשיטה של לידה מוקדמת ואחרי גרידה, הכל עבר די בשלום, לא היו תופעות מיוחדות, לא היה חום, ויום למחרת שוחררתי הביתה, קיבלתי לקחת חמישה ימים כדורי אנטיביוטיקה. עברו להם שלושה חודשים ללא מחזור וכל התקופה הזאת סבלתי מכאבי בטן נורא קשים ורופאים לא כל כך התרגשו ולא ידעו להסביר, בהתחלה חשבתי שהרחם מתכווצת, אחר כך שאולי ההמחזור מתקרב, ובסוף שכאבי בטן היו כבר בלתי נסבלים פניתי לרופא פרטי ששלח אותי לבצע צילום רחם ונמצאו הדבקויות קשות ברחם שגרמו כנראה לכאבים וגם להעדר וסת, רירית הרחם לא צמחה מאז וקיבלתי כמות גדולה של הורמונים לעיבוי הרירית אבל זה לא עזר, עברתי שוב גרידה בנסיון להפריד הדבקויות, המצב קצת השתפר, הוסת כבר הופיעה אבל לא בכמות שאני רגילה. המצב עדיין רחוק מלהיות תקין, עשיתי שוב צילום רחם וראו שיש עדיין הדבקויות . אני עדיין מקבלת הורמונים ומחכה לראות איך זה יתפתח הרופא המטפל אמר לי שהרירית נפגעה כתוצאה מהגרידה. לפני ההריון הזה עברתי שתי הפלות טבעיות יותר מוקדמות , עברתי שתי גרידות והסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה ברחם. אחרי הגרידות וניתוח נכנסתי להריון יחסית בלי בעיה, הריון טבעי שהיה די תקין עד לרגע שגילו את המום בסקירה המוקדמת עד ההריון האחרון לא היו לי כלל בעיות פריון ולא בעיות עם רירית הרחם. אין ספק שנגרמה לי עוגמת נפש גדולה, ולא הזכרתי כאן את כל מה שקשור בהוצאות כספיות על הרופאים פרטיים כדי לנסות ולתקן את המצב שנגרם כתוצאה מהגרידה! אודה לך מאוד מאוד על חוות דעתך והאם יש עילה לתביעה!!! רב תודות וסוף שבוע נעים!!!

09/11/2001 | 14:07 | מאת:

שיר שלום, העניין מורכב מידי כדי להשיב לך כאן בפורום, אני מציע לך להתקשר אלי ואסביר לך את האפשרויות השונות העומדות לפנייך. עד אז אני מציע שתעייני במדריך לנפגע ברשלנות רפואית באתר המשפט הרפואי www.med-law.co.il