שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

11/09/2001 | 01:04 | מאת: חן

שלום,אני בן 23 לפני 4 שנים עברתי השתלת מח עצם בגלל לוקמיה,המחלה התגלתה אצלי כחצי שנה אחרי הבדיקות שעושים בלשכת הגיוס ,בחצי שנה הזו עבדתי כאיש תחזוקה באוניברסיטה,כחלק מהעבודה נכנסתי למעבדות ולחדרים שאליהם שלחו אותי האחראים עליי על מנת לבצע עבודות תחזוקה , בחלק מהחדרים הללו היו שלטים המורים על קרינה רדיואקטיבית,שאלתי היא האם ניתן לקשור את מחלתי לעצם הכניסה למעבדות הללו? והאם ישנה אפשרות לתביעה כנגד האוניברסיטה,והאם ישנו תקדים שבו מישהו תבע את האוניברסיטה על מחלה דומה שקיבל בעקבות חשיפתו לקרינה רדיואקטיבית?

11/09/2001 | 23:08 | מאת:

חן שלום, התשובה חיובית יש תקדימים לתביעות נפגעים שנחשפו לחומרים מסוכנים ונפגעו. שאלת השאלות כמה זמן נחשפת לחומרים רדיואקטיביים והאם יש קשר סיבתי בין החשיפה, משכה והנזק שנגרם. עצתי היא שתפנה לעו"ד ותתייעץ עימו.