האם הייתה רשלנות?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

28/08/2001 | 22:43 | מאת: gladys

מאז שנת 1975 שהתחילו לטפל אצלי ביתר לחץ הדם עשיתי לפי הוראת רופא המשפחה בדיקות אצל רופא עיניים כדי לעקוב אחרי לחץ תוך עיני וחזרתי על בדיקה זאת בממוצע פעמיים בשנה, תמיד נאמר כי טוב אפילו שיש קצת לחץ אבל סביר ולא קיבלתי שום טיפול לעיניים. לפני שבועיים הייתה לי טרומבוזה ביבדתי לתמיד ראיה בעיין ימין ומאז עושים לי טיפולי לייזר כדי לעצור את המצב ב -4 מיני טיפות להורדת לחץ, בעין שלא תחזור לתפקד; שאלתי האם הייתה רשלנות במשך השנים שבטיפול מונע לא הייתי מגיעה לחוסר ראיה טוטלי? בתודה מראש גלדיס

01/09/2001 | 13:41 | מאת:

gladys שלום, המלצתי היא שתתייעצי עם מומחה ברפואת עיניים ותקבלי ממנו תשובה לשאלתך לפני הבירור המשפטי.