ברור על ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

28/05/2007 | 12:49 | מאת: חנה

שמי חנה ויש לי מחלת הנפילה כבר שנים אך הוא רדום ואני בלי תרופות אך לפני שנתיים בערך היה לי התקף ונפלתי מהמיטה ומאז יש לי כאב בגב וגם נאלצתי לעבור ניתוח בגב ועברתי לאחר חודש תאונת דרכים ונפגעתי בצוואר והרופא אמר שיש לי שינויים ואני עושה פיזיוטרפיה האם אוכל לקבל נכות

04/06/2007 | 22:42 | מאת: דר' גורן צבי

שלום חנה. אני מניח שאת מתכוונת לתביעת נכות כללית בביטוח לאומי. ובכן במידה ותגישי תביעה לביטוח לאומי לנכות כללית, את רשאית לשלוח להם מסמכים בכל נושא רפואי שממנו את סובלת, כמו לדוגמא בעיות אורטופדיות ( גב תחתון, צוואר וכו" ), יתר לחץ דם, שומנים בדם וכו", ואז את תוזמני להיבדק ע"י רופאים שונים הנוגעים לבעיות שהתלוננת עליהם. בהתאם למצבך התעסוקתי, מובטלת, עקרת בית וכו", במידה ותעברי את הסף הדרוש תהיי זקאית לקבל קצבה, במידה ולא אז תדחי. בהצלחה. דר' גורן צבי - מומחה בכירורגיה אורטופדית, סטודנט שנה ג' למשפטים.

04/06/2007 | 22:42 | מאת: דר' גורן צבי

שלום חנה. אני מניח שאת מתכוונת לתביעת נכות כללית בביטוח לאומי. ובכן במידה ותגישי תביעה לביטוח לאומי לנכות כללית, את רשאית לשלוח להם מסמכים בכל נושא רפואי שממנו את סובלת, כמו לדוגמא בעיות אורטופדיות ( גב תחתון, צוואר וכו" ), יתר לחץ דם, שומנים בדם וכו", ואז את תוזמני להיבדק ע"י רופאים שונים הנוגעים לבעיות שהתלוננת עליהם. בהתאם למצבך התעסוקתי, מובטלת, עקרת בית וכו", במידה ותעברי את הסף הדרוש תהיי זקאית לקבל קצבה, במידה ולא אז תדחי. בהצלחה. דר' גורן צבי - מומחה בכירורגיה אורטופדית, סטודנט שנה ג' למשפטים.

09/06/2007 | 20:45 | מאת:

חנה שלום תשובתו של ד"ר גורן ממצה ואין לי מה להוסיף עליה