הי שבת שלום לכולם! אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

09/03/2007 | 18:37 | מאת: אירית

אינני בטוחה שזה ממש קשור לרשלנות רפואית אבל אשמח עם תענו לי. אני בערך לפני חודש עברתי דום לב הורי צילצלו לאמבולנס שיגיע מהר כי לא נשמתי והתחלתי להיות כחולה ולחרחר במוקד אמרו לא משנה מה שינשימו אותי למרות שהם לא ידעו איך. תחנת מגן דוד אדום נמצאת במרחק של שלוש דקות מביתי שאין בדרך רמזורים רק כיכרות. הם הגיעו לאחר 12 דקות אני לא נשמתי 12 דקות. הרופאים אמרו לי שאבא שלי הציל אותי שהוא הנשים אותי לפחות מספר דקות עד שהוא התייאש הוא חשב שכבר מתתי. ובמקום לקרוא למד``א של טיפול נמרץ הם שלחו מגן דוד רגיל לא מיוחד אבא שלי בזמן שחיכה לאמבולנס קולט את מד``א ``מתמזמזים`` הולכים לאט כיאלו שום דבר לא ממהר ואני מחרחרת ואני לא נושמת בזמן הזה. אחרי שהם עלו לדירה הם היו צריכים להתקשר שישלחו צוות מד``א אחר של טיפול נמרץ. למזלי היה לי נס יצאתי מזה בשלום תודה לאל. שאלתי היא האם אפשר לתבוע אותם על זה או לא יודעת מה. אני ממש לא בראש של תביעות אבל צריך ללמד אותם לקח כלשהו אני יכולתי לא להיות פה עכשיו כדי לכתוב את המכתב הזה. תודה מראש וסליחה על המכתב הארוך אירית

17/03/2007 | 16:42 | מאת:

אירית שלום ראשית טוב שאת איתנו כדי לספר את סיפורך הנוגע ללב לגופה של השאלה אין לך עילת תביעה כי לא נגרם לך נזק אך את יכולה להתלונן על איחור בהגעת מד"א.