חוות דעת רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/03/2007 | 12:48 | מאת: מוני

עו"ד דיוויס יונתן שלום רב! הנני בן 29, סובל ממחלת "אורטיקריה כרונית" מאז שהתגייסתי לצבא לפני 10 שנים. בחודש השני בשירותיי בצבא, לאחר התירונות, בבקו"ם, הופיעה אצלי מחלת האורטיקריה ופניתי לבי"ח וגם למרפאה צבאית לצורך קבלת טיפול רפואי, שם קבלתי אהיסטון ומשחות שרק עזר לטווח הקצר והמחלה שוב חזרה. הרופאים בצבא מסרו לי שאין תרופה יעילה למחלה שממנה אני סובל, ברצוני לציין גם שהגורם למחלה אינו ידוע, ובכך לא התלוננתי יותר על המחלה ולמרות שהופיעה אצלי פריחה בעור וגירוד. המחלה הנ"ל גם המשיכה באזרחות לאחר השחרור מהצבא, ופניתי לבי"ח פעם אחת מרוב שלא סבלתי. בעקבות כך, אני הגשתי תביעה נגד משרד הביטחון בעקבות המחלה הנ"ל, ורוצה לבדוק אם יש אפשרות לכתוב חוות דעת רפואית בגין המחלה הנ"ל. ותודה מראש.

17/03/2007 | 16:26 | מאת:

מוני שלום אכן רצוי לקבל חוות דעת רפואית לצורך התביעה נגד משרד הבטחון. בלב זה אין צורך להתערבות עו"ד. בתביעה נגד משהב"ט עליך להוכיח שהמחלה פרצה תוך כדי ועקב השירות לכן מומלץ לקבל חוות דעת רפואית בה תהיה תהיה התייחסות לשאלת הקשר הסיבתי בין המחלה והשירות הצבאי.

30/08/2007 | 14:15 | מאת: ארז

שלום, אני טופלתי טיפול לא מושלם אצל רופאצ שיניים וכעת אני תובע אותה. הייתי מעוניין לקבל מעין "סקיצה" של חוות דעת רפואית,איך חוות דעת רפואית (לא של מומחה אלה של הרופא המטפל) אמורה להיות כתובה ומה אמור להיות כתוב בה ? תודה רבה