האם יש מקום לתביעה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/02/2007 | 23:16 | מאת: בר

שלום בעלי שבר את ידו בתאונת עבודה לפני כחודשיים אובחן שבר בשורש כף היד באחד מבתי החולים בארץ הסמוכים למקום מגורינו. הכאבים לא חלפו כל החודש עם הגבס . בבואו להסירו כאשר התלונן על כאבים ביקש הרופא בקופ"ח לערוך צילום נוסף הפעם במרפק ואכן גם שם היה שבר שלא אובחן ולא טופל . המצב עתה לא טוב הגבלה בתנועה כאבים טיפולי פיזיו וכו' האם יש מקום לתביעה של רשלנות בית החולים ? אם כן מה צריך לעשות ולמי לפנות ? תודה

10/02/2007 | 20:07 | מאת:

בר שלום עליכם להמתין עד להתגבשת הנזק,בינתיים ניתן להגיש תביעה לביטוח הלאומי בגין תאונת העבודה. לא הייתי ממליץ לתבוע בשלב זה בגין הרשלנות הרפואית בטרם יתגבש הנזק.