שלום יש לי שאלה לעו"ד דיוויס בבקשה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

05/03/2006 | 00:07 | מאת: י,ס

עברתי ועדה רפואית בביטוח לאומי עקב תאונת עבודה וניקבע לי 10 אחוז נכות זמנית בתחום הנפשי . 1.אילו הם הממצאים שמופיעים בתיקי הרפואי ע"י הפסיכיאטר המטפל: אבחנה-PTSD תרופות :60 מ"ג פאקסט ליום . הופעה מסודרת ,האטה פסיכומוטורית, ריכוז ירוד,אפקט דיכאוני,חשיבה מאורגנת בתוכן מגלה חוסר אונים,חוסר בטחון,דמוי גוף ירוד,דימוי עצמי ירוד, אין מחשבות אובדניות,תפיסה ובוחן המציאות תקין. 2.אילו הממצאים המופיעים בפרוטוקול הועדה של הפסיכיאטר מטעם הביטוח הלאומי: בן 28 ,ממתין להיקלט במרפאת חוץ ,מכונס בתוך עצמו,מבט בוהה,מתקשה להבין את השאלה ונותן תשובות קצרות ומאוחרות,אפקט דיספורי טוען שאיננו עובד וניתק קשרים חברתיים. אבחנה- סימנים של תגובה נוירוטית חדרתית וסימנים קלים של הפרעה היסתגלותית . הערכת הנכות 10 אחוז כזמנית עד לקבלת דוח נוירו פסיכולוגי ממרפאת החוץ. השאלה שלי היא האם כדאי לערער ?ואם במידה וכן ואני יבצע חוות דעת פרטית אצל פסיכיאטר מטעמי ,האם מומלץ או לא מומלץ לתת לו בנוסף לאישורים הרפואייים גם את פרוטוקול הועדה של הביטוח הלאומי ?

11/03/2006 | 22:17 | מאת:

י.ס. שלום לא הייתי ממליץ לערער בשלב זה שהוא קצר יחסית. לעומת זאת הייתי ממליץ לך להתייעץ עם פסיכיאטר ובמידת הצורך לקבל את חוות דעתו הפרטית. כמובן שעליך להציג את קביעות המל"ל כי אחלרת לא יהיה טעם לחוות הדעת.