מנת דם מזוהמת

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

26/06/2005 | 10:52 | מאת: אפרת

לפני כתשע שנים אבי במהלך עבודתו חתך את ארבעת אצבעותיו וכתוצאה מכך איבד כמות גדולה של דם . הוא פונה לבית חולים ושם טיפלו בו ונתנו לו מנות דם . לאחר שנה בדיוק נתגלה אצלו מחלת הצהבת .. הרופאים מציינים שאינם יודעים מהי סיבת המחלה. כי אינו שותה או חלילה משתמש בסמים. ויכול להיות והוא נולד עם מחלה זו {זוהי טענת הרופאים} יש לציןן שיש לאבי אחות תאומה אשר לא נמצא אצלה זכר למחלה.ובנוסף אבי אף פעם לא סבל מבריאותו באיזושהיא צורה . במשך כל השנים שעברו הוא סובל מאוד מהמחלה הפסיק לעבוד ומטופל בכדורים.עקב פגיעה בכבד{הכבד שלו מתפקד בפחות מ 40% מהממוצע. לפני כחודש הוא הגיע במצב קשה לבית החולים עקב איבוד דם שנגרם מבעיות בתפקוד הכבד והיה בתרדמת כשבוע וחצי . ברצוני לשאול האם יש עילה לתביעה והאם עדיין אפשר לעשות זאת מפאת הזמן שחלף ..או שאולי ובגלל שהוא עדיין סובל מכך ניתן להגיש תביעה?תודה.

27/06/2005 | 16:58 | מאת:

אפרת שלום עליכם לעשות מחקר לא פשוט היכן נדבק האב ומה מקור המחלה. לאחר מכן לפנות לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית עם התיק הרפואי המלא לבירור זכויותיו של אביך.