רעד בשרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/02/2007 | 16:21 | מאת: אילנה

מזה כחודשיים אני מרגישה רעד בשרירים השונים בגוף, בבדיקות דם התגלה חוסר בחומצה פולית וB12 ואני נוטלת כדורים להשלמת החסר, התופעות עדיין לא נפסקו הרופא המליץ לקחת 3 חודשים את הכדורים. שאלתיהיא האם להמתין עוד חודש או כבר עכשיו לבקש בדיקות מעמיקות יותר?

26/02/2007 | 17:30 | מאת:

שלום רב הייתי ממליצה לעבור גם בדיקת EMG לשלילת פגיעה עצבית או שרירים , הרעד לא מעפיין חוסר בויטמינים , אך פגיעה עצבית שניתן לגלות בבדיקת EMG יכולה להגרם מחוסר זה . כל טוב