צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/12/2006 | 09:27 | מאת: נירה

שלום לד"ר מריאטה עשיתי ניקור בבלוטת הלימפה, ומיד אחרי זה כל צד ימין של הפנים נרדם, בנוסף צנח לו עפעף ימני.הדיאגנוזה שנאמר לי " תסמונת הורנר" אושפזתי בבית חולים ולאחר 4 ימים שוחררתי ללא שינוי במצבי, לדברי הרופאים בשלב זה אין מה לעשות. הייתי מבקשת ממך להסביר לי, האם המצב יכול לחזור לקדמותו ? או שהמצב קבוע ? האם אוכל לקבל המלצות למי לפנות להמשך טיפול ?? האם נתקלת בעברך במקרה כזה ?? אודה על כל מידע, תודה , נירה

05/12/2006 | 22:18 | מאת:

שלום רב פגיעה עצבית בד"כ זקוקה לזמן שבין שבועות עד חודשים כדי לברר את הרברסיביליות שלה , יתכן שיופיע שיפור מסויים הדרגתי בזמן אך לא ניתן לקבוע מראש עד כמה ולא ניתן לבדוק מה יהיה או לזרז את התהליך . לא לידיעתי . יש מקראים כאלה , כל אחד מסיבה אחרת . התעסקות עם בלוטות הלימפה בצוואר כולל ניתוח , תאונות , מבנה לא תקין של כלי דם צוואריים גורמים לפגיע בשרשרת הסימפטטית והופעת תסמונת הורנר . כל טוב