תוצאות בדיקת EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/11/2007 | 13:00 | מאת: דליה

בס"ד בשל פירכוס התקשתי לבצע EEG בערינות והתוצאה: תרשים ערונות, מראה על פעילות טטא, חדשה, טמופראלית, שמאלית. תודה מראש

30/11/2007 | 10:36 | מאת:

שלום רב המימצאים מצבעים על הפרעה חשמלית בחלק של המוח דבר שאינו תקין ומחייב בדיקה לעומק של המבנה הספציפי הזה , על ידי הדמיה מוחית . הפרעה חשמלית במוח יכול להופיע על רקע שינוי מבנה של הרקמה , דוגמה אוטם או תהליך תופס מקום או על רקע הפרעה תפקודית חומרית של האים באיזור ואז ההדמיה תקינה . בכל מקרא חייבים בדיקה נוירולוגית וקורלציה עם EEG והדמיה (CT ו\או MRI מוח). כל טוב

23/12/2007 | 10:05 | מאת: חנית

אבקש אם תוכל לפרש לי את תוצאות הבדיקה של ליאן בת 14 חודשים . ממצאי הבדיקה : בוצאה בדיקה בשינה לאחר אינדוקציה תרופתית. רקע לא סדיר ,סימטרי ,מורכב מפעילות טיטא ומעט דלתא . נירשמו מרכיבי שינה פיזיולוגים כגון כישורי שינה ,גלי VERTEX וקמפלקסים K .נרשמה תגובה תקינה להתעוררות . לסיכום: תרשים שינה באינדוקציה תרופתית והתעוררות תקין לגיל .