עזרה בפענוח E.M.G

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/11/2007 | 23:45 | מאת: מרתה

פולינוירופטיה פריפרית מוטורית (לא לגמרי סימטרית) לא ניתנה הוכחה ברורה לקיום רדיקולופטיה לומבו-סקרלית. תודה רבה

24/11/2007 | 08:06 | מאת:

שלום רב הבדיקה מצביעה על נזק עצבי עם רגישות על סוגים ומקומות שונים של פגיעה , כך אם יש לחץ של דיסקים על השורשים מדברים על רדיקולופטיה ואם יש נזק ממקור אחר של העצבים ההיקפיים של הרגליים מדברים על נוירופטיה . כאשר קיימות פגיעות מ2 מקורות על אותו האיזור קשה לפעמים להבדיל או לזהות את 2 הבעיות . הנוירופטיה דורשת בירור חומרי נרחב , רמות סוכר בדם ויטמינים והשפעת מחלות או תרופות אחרות על העצבים ההיקפיים . יש סוגים של נוירופטיה שלא ניתנים לשיפור או תיקון . כל טוב