שאלה לגבי וירוס קדחת הנילוס המערבי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/11/2007 | 20:29 | מאת: mikey

שלום רציתי לשאול שאלה,אמא שלי לפני חודש וחצי בערך הרגישה לא בטוב,עם ראיה כפולה,גמגום,ובעיות בתפקוד השרירים,עשו לה בדיקות נוירולוגיות ובדיקת נוזל עמוד השדרה וגילו לה קדחת הנילוס המערבי,מאז נותנים לה טיפול,היא הייתה עם חום 40,היא הייתה בטיפול נמרץ וחטפה שני חיידקים,נתנו לה אנטיביוטיקה לטיפול,היא מונשמת מאז,עשו לה בדיקות CT,MRI, תנועת גלאי המוח ועכשיו עשו לה שוב את הבדיקות כי הם אומרים שהמצב שלה יציב ואין לה חום אבל היא במצב של ערפול כבר חודש בערך, מה אפשר לעשות בנדון?הם אומרים שכלום,שצריך לחכות,וזה כנראה פגיעה במוח, אם תוכלי לייעץ לי אני אשמח מאוד,אני די מיואשת תודה

24/11/2007 | 07:30 | מאת:

שלום רב מדובר במחלה קשה שפוגעת במערכת העצבים המרכזית בדרגות שונות , ולפעמים עם פגיעות לא הפיכות . מהלך המחלה יכול להיות ארוך ועם סיבוכים , לטיפול התרופתי יש תגובה חלקית וההחלמה תלויה גם ביכולת התמודדות של הגוף של כל אחד עם המחלה. כל טוב