שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/11/2007 | 16:56 | מאת: שני

אני בת 22 ומזה כחודש וחצי אני סובלת מחוסר יציבות ואיבוד שיווי משקל. כשאני הולכת אני מרגישה כאילו מישהו דוחף לי את הראש לצדדים קדימה ואחורה למרות שפיזית הראש שלי לא באמת זז. מעיין תחושה שאני הולכת על סיפון של ספינה. בנוסף כבר כמה שבועות יש לי תעוקה בחזה (אבל כל בדיקות הלב שעשיתי תקינות) בנוסף עשיתי CT ראש ויצא תקין. עכשיו אני עוד יותר דואגת כי הנוירולוג שלח אותי הביתה בלי פתרון. מה לדעתך הגורם לבעיה?, מה עלי לעשות עכשיו ? האם זאת יכולה להיות בעיה במערכת העצבים?

12/11/2007 | 18:44 | מאת:

שלום רב צריך להבדק על ידי מספר רופאים רופא מטפל פנימי ובדיקות דם כלליות , רופא אאג לשלילת סחרחורות ממקור אוזני , בדיקה קרדיאלית כולל דופק לב במעקב של 24 שעות ובדיקת יציבה לאחר שינוי תנוחה ב TILT TABLE TEST , לחץ דם במצבים של ישיבה ועמידה . זה בקצרה הנדרש לבירור אי יציבות או סיחרור . רק לאחר מכן ניתן לשלול סיבות אורגניות לבעיה ואם הכל תקין יש מקום לברר גם סיבות אחרות כל טוב