כאבים בחזה, טשטוש בראש, ותחושות של חולשה בגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/11/2007 | 16:09 | מאת: אלה

שלום. יש לי את התסמינים שציינתי בכותרת (עם דגש כל כאבים בחזה ודופק מהיר) הרבה זמן ולא נמצא עד כה שום ממצא פיזיולוגי. (עשיתי בדיקות בלב כמה פעמים וCT ראש). שמעתי שיכולה להיות לי בעיה במערכת העצבים שגורמת לזה. השאלה שלי היא אילו בדיקות יכולות לבדוק את זה?

09/11/2007 | 16:59 | מאת: שני

גם לי יש אותם בעיות ובנוסף גם בעיה ביציבות ובשיווי המשקל.. גם אני חוששת שמדובר בבעיה במערכת העצבים. ראי את שאלתי לד"ר ששאלתי בדיוק אחריך.

09/11/2007 | 17:32 | מאת: אלה

היי, מה בדיוק את מרגישה בלב? גם דופק מהיר במנוחה ולחצים באזור החזה? לגבי חוסר שיווי המשקל- אולי מדובר בלחץ באזניים?

11/11/2007 | 20:05 | מאת: אלה

היי לשתיכן אני חושבת שהבקשה שלנו היא דומה והיא איזו בדיקה בודקת את מערכת העצבים באופן מדוייק...

11/11/2007 | 20:32 | מאת: סיון

היי בנות יקרות.. למיטב הבנתי הבדיקה שבודקת באופן יסודי את מערכת העצבים היא MRI סיון.. שני יש לי שאלה: מתי התחילו התסמינים של כל מה שתיארת? למה הרופא של שמנהלת את הפורום הזה לא עונה לכל התכתובת הזאת?!

12/11/2007 | 18:46 | מאת:

שלום רב רופא פנימי ובדיקה קרדיאלית הנה הראשונה . לפי ההתרשמות בבדיקה ניתן לעבור עוד בדיקות . לא ניתן להחליט בשיחה באינטרנט על תוכנית בירור מסוג זה . כל טוב

12/11/2007 | 18:46 | מאת:

שלום רב רופא פנימי ובדיקה קרדיאלית הנה הראשונה . לפי ההתרשמות בבדיקה ניתן לעבור עוד בדיקות . לא ניתן להחליט בשיחה באינטרנט על תוכנית בירור מסוג זה . כל טוב

12/11/2007 | 21:42 | מאת: שני

טוב, לפחות יש עוד אנשים שסובלים מאותם בעיות וטרם נמצא לנו פתרון... לסיון :ה CT שעשיתי יצא תקין לחלוטין והנוירולוג שבדק אותי אמר שהוא לא מוצא כלום. ואני כבר חודש וחצי עם חוסר יציבות, איבוד שיווי משקל ותעוקה בחזה !!!!!!! תספרי מה בדיוק את מרגישה בעניין שווי המשקל ??

14/02/2013 | 17:43 | מאת: לאה

גם אני מרגישה בדיוק כמוכם. לחץ בחזה , כאב לא מוגדר בראש וחוסר שיווי משקל. גם אני עשיתי ct ראש ופעמיים ביקור אצל נוירולוג. מה אפשר לעשות בשביל לברר האם זו בעיה במערכת העצבים?

14/02/2013 | 17:43 | מאת: לאה

גם אני מרגישה בדיוק כמוכם. לחץ בחזה , כאב לא מוגדר בראש וחוסר שיווי משקל. גם אני עשיתי ct ראש ופעמיים ביקור אצל נוירולוג. מה אפשר לעשות בשביל לברר האם זו בעיה במערכת העצבים?