סחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

28/10/2007 | 18:01 | מאת: נטע

שלום. ביום ה' הייתי אצל נרולוגית בעקבות סחרחרות ליליות. היא איבחנה שהקריסטלים זזו וטענה שבטיפול פשוט הענין יפתר. כאשר ישבתי על המיטה היא הטתה את חלק גופי העליון כלפי מטה וגרמה לי לסחרחורת איומה ומיד הזעתי והתחלתי להקיא. הפסקנו הטיפול קיבלתי כדור נגד הקאות ולאחר כשעה שוב חזרנו על אותה פעולה שהתוצאות היו דומות - הקאות רבות סחרחרות חזקה מאוד כל גופי מסמורטט ותחושה כללית גרועה. קבענו שנדחה הטיפול. חזרתי לביתי בשעה 10 בבוקר וישנתי שינה עמוקה עד 1800 . כל הסוף שבוע הרגשתי רע,חלשה , מסחורחררת גם ביום . הרופאה טוענת שזו תופעה מוכרת ויש אנשים שמגיבים קשה. היא טוענת שזה הטיפול ואני חייבת לעבור את הפיזיוטרפיה שתעזור לי.האמת היא שאני מעדיפה לחיות עם סחרחרות מידי פעם בלילה מאשר לעבור את החוויה הנוראית הזו שוב מה אתם אומרים? האם זו אכן תופעה מוכרת ונורמלית? האם יש טיפול נוסף ? . הרבה תודות

03/11/2007 | 16:46 | מאת:

שלום רב יש מצב כזה שמטפלים בו עם טכניקה שאת עברת EPLY MANOVER , כאשר בד"כ עוזר מייד , יש גם אנשים שלא מגיבים וזקוקים לטיפול עדין יותר פיזיוטרפי ותרופתי להרגעת הסיחרור . אם המצב לא קריטי , אין לך סיחרור כל יום ובכל שינוי תנוחה אני ממליצה לבקר גם אצל רופא אף אוזן וגרון ולנסות טיפול תרופתי עם אגיסרק או מודל למספר ימים . כל טוב