נבוסים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

22/10/2007 | 00:10 | מאת: ליהי

שלום, רציתי לדעת האם יש קשר בין הופעת נבוסים אן נגעים עוריים לבין מחלות ניורולוגיות כלשהן, ואן כן, לאילו מחלות, תודה,ליהי

27/10/2007 | 20:07 | מאת:

שלום רב יש נקודות חן שיכולות להשתנות למלנומה סרטנית וזה יכול לשלוח גרורות למוח בקלות יש נבוסים מפושטים על פני העור שיכולים לסמן מחלה גנטית קשה נוריופיברומטוזיס , עם מעורבות מערכת עצבים המרכזית ברמות שונות מבררים היום קשר בין מלנומה לבין מחלת פרקינסון יש מחלות גנטיות שונות עם פגיעות עור ומוח זה לא עומר שכל נבוס מחשיד על מחלה נוירולוגית צריך לגשת לרופא עור ולבדוק כל טוב