וידאו EEG

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/10/2007 | 12:12 | מאת: מאיה

שלום רב ד"ר. אני בת 33 , חולת אפילפסיה כמעט מגיל 0. הרבה תרופות והרבה מעקב וכו'... (טריל, אורמוקס, דפלפט, קפרה, טופומקס).. כיום המליצו לי לעשות וידאו-EEG במרכז רפואי סורוקה , כדי לדעת אם אפשר לנתח אותי הנ"ל נערך 5 ימים באשפוז, כאשר יורידו לי את התרופות , כדי לראות ולצלם את הפרכוסים שלי,, כולל אי.אי.גי, בבקשה ד"ר, אני מאוד מפחדת.. האם 5 ימים ללא תרופות - לא יפגעו בי בצורה חמורה? אודה על תשובתך.

16/10/2007 | 22:54 | מאת:

שלום רב אם את באישפוז יש טיפול תרופתי להתקפים שיכולים להופיע , אין מה לפחד . לגבי הבדיקה רצוי לבצע ללא תרופות כדי לאבחן נכון את מספר וחומרת ההתקפים . כל טוב