כאבי ראש עזים לאחר תאונת דרכים.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/10/2007 | 23:17 | מאת: שמרית

אני בת 25, כחודש לאחר תאונת דרכים בה נפגעתי בפגיעה הנקראת "צליפת שוט" בנוסף קיבלתי חבטה עזה באחורי ראשי ממשענת הראש שהיתה חשופה. עד ליום זה אני סובלת מכאבי ראש בכל בוקר כמו שעון ולעיתים גם במהלך היום. העוצמות משתנות מעוצמות בלתי נסבלות של כאבי באחורי הראש ובאזור ארובת עין שמאל, במצבים אלו אני מגישה שאיני יכולה להזיז את הראש ועד כאב ראש טורדני שמלווה אותי במהלך היום. מן הראוי לציין שכאבי הראש בבוקר חולפים להם (בדרך כלל) בעזרת אדוויל לאחר כשעה או יותר. העיניין הוא שבחודש האחרון לקחתי בכל יום בין כדור לשלושה בשל הכאבים העזים. ביקרתי אצל הניורולוג ששלח אותי לבדיקת E.E.G, זו יצאה תקינה והיום כשביקרתי במרפאתו שוב, הוא ביקש שאתחיל טיפול תרופתי בעזרת Betahistine, חצי כדור בכל יום במשך חודשיים. כשקראתי על התרופה ברשת הבנתי שזו תרופה המטפלת במצבי סחרחורות בעיקר וחוסר איזון (ורטיגו), זה לא המצב ממנו אני סובלת, האם עלי בכל זאת לקחת את התרופה הזו? (הרופא מודע לכך שנשארו רק כאבי הראש מכל שאר הסימפטומים הלא כל כך נחמדים שחוויתי). אשמח לתשובה בהקדם- בברכת שבוע טוב, שמרית.

16/10/2007 | 22:45 | מאת:

שלום רב לא נכון להשתמש באדביל יומי למשך שבועות וגם בטיסטין לא קשור לכאבים הכרוניים שלך , כפי שאת מציינת . לא ברורה לי הסיבה שהתרופה נרשמה לכן יתכן ויש בילבול מסויים בין המרשם לבין הרוקח . גם המינון המומלץ לא מתאים לבטיסטין שלוקחים 3 פעמים ליום כדור . לדעתי הייתה כוונה לתת לת טיפול מונע כרוני לחודשיים עם ELATROL חצי כדור דבר מקובל במצבך ובכל כאב כרוני . הייתי מתקשרת לנוירולוג המטפל או לרופה המשפחה כדי לברר את הנושה. כל טוב