שיכחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/09/2007 | 14:46 | מאת: חיה

בת 41 בריאה, בשנה האחרונה נוצרים מצבים בעיקר בעבודה, שאני בטוחה שעשיתי פעולה כלשהי ומוכנה להתווכח שאכן הפעולה בוצעה ומעירים לי שלא עשיתי אותה, אני עובדת בעסק משפחתי אין עלי לחץ, ניגשתי לבדיקת אבחון זכרון בקופת חולים בריפוי ועיסוק והבדיקה יצאה תקינה, קורה לפעמים שאני שואלת שאלה וכעבור כמה דקות שואלת שוב את אותה שאלה , הסביבה מעירה לי שכבר שאלתי קודם את השאלה הזו ואני מתווכחת שלא.מה עושים? מה קורה לי? ואיך מטפלים לפני שתהיה החמרה. זה גורם לחוסר בטחון כי אני בטוחה מאוד במעשיי ואנשים מתקנים אותי כל הזמן. אבקש תשובה מהירה . תודה.

05/10/2007 | 16:08 | מאת:

שלום רב צריך לעבור בדיקה נוירולוגית כללית ובדיקת קשב וריכוז , איתכן ורוב המצבים קשורים לעודף לחץ , עומס ובעית חלוקת הריכוז לתפקידים מרובים . שינה לילית חשובה מאוד . לאחר מכן ניתן לקבוע טיפול כל טוב