מפרצת מח?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/09/2007 | 09:01 | מאת: נצר

שלום רב דר. האם בבדיקת CT ניתן לאבחן מפרצת מח או כל לחץ על כלי דם? מדובר בבעיית כאבי ראש המורגשים כלחצים מזה כחודש. הנוירולוגית ביצעה CT ללא חומר ניגוד שלטענתה תקין. בדיקות נוירולוגיות תקינות, לחץ דם תקין ובדיקות דם תקינות. הרופאה נתנה כדור נוגד חרדות בטענה שהכאבים נגרמים מלחץ נפשי. האם יש מקום לבצע MRI? הכאב משתק כבר חודש שלם. מה דעתך? המון תודה על כל תשובה.

05/10/2007 | 15:31 | מאת:

שלום רב כאב ראש כרוני ללא מימצא בבדיקה נוירולוגית ובהדמיה ישרה כמו CT לא מתאים למחלות כמו מפרצת או תהליכים אחרים שלא ניראו בCT בד"כ . תמיד יש גם יוצא מן הכלל , לכן נכון לקבל טיפול המומלץ ולהמשיך במעקב , במידה ואין שיפור לאחר מספר שבועות עד חודשים יש מקום להמשיך בירור . כל טוב