כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

11/10/2006 | 23:03 | מאת: עופרי

שלום, בתקופה האחרונה אני סובלת מאוד מכאבים ברגליים. בכל בוקר כשאני קמה מהמיטה כפות רגלי מאוד כואבות וקשה לי מאוד לדרוך עליהן, לוקח לי מספר דקות עד שאני יכולה לפסוע ללא כאבים, בשעות הערב שוב כואבות לי מאוד כפות הרגליים ובכלל יש לי כאבים מהכפות עד הברך. ממה יכולים לנבוע הכאבים? דבר נוסף שקרה לי שפשוט לפני מספר ימים לא הצלחתי לעמוד על הרגליים ובכל פעם שנעמדתי הברכיים רעדו לי ופשוט מעדתי, תופעה זו הייתה חד פעמית

14/10/2006 | 11:03 | מאת:

שלום לך את חייבת להבדק על ידי נוירולוג , ולעבור בירור לנוירופטיה(פגיעה עצבית ) \רדיקולופטיה (פגיעה שורשית של עצבי המותן ) יש אפשרות שמדובר בפגיעה היקפית או מרכזית (רגליים עצבניות או RLS ) לכן חשוב לבדוק גם שינה . כל טוב