כאבי ראש לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/08/2007 | 10:38 | מאת: רותה

שלום בעלי לפני 6 שנים נפל וקיבל מכה בראש בצד שמאל, מאז הוא סובל מכאבי ראש חזקים מאוד המשבשים לו את החיים. ב-MRI אובחן פריצת דיסק בצוואר. הוא עבר טיפולי פיזיוטרפיה כן הידרותרפיה מה שהקל עליו ללכת בלי תומך צוואר. אבל כאבי הראש לא חלפו והם כל הזמן מחמירים, גורמים לו לסחרורת, לחץ על עין שמאל והכי חשוב הוא לא פשוט לא מסוגל להיות ער, הוא ישן מאוד עמוק וכשהוא מתעורר הוא לא זוכר כלום. אף כדור לא עוזר לו. הוא עבר טיפולים אלטרנטיבים: מחטים, כירופרקט, אוסטאופט. לאחרונה נאמר לנו שבוטוקס יכול לעזור לו, אך משיחות עם אנשים הבנתי שאין הצלחה של 100% ויש לכך השלכות. האם יש דרך אחרת לעזור לו. אם אפנה לכירופרקט שוב האם הוא יוכל לעזור לו.

25/08/2007 | 10:22 | מאת:

שלום רב עם כל הכבוד לרפואה האלטרנטיבית יש מצבים שצריך לפנות לרפואה הקונבנציונלית .לכאב זה יש פיטרונות טיפול תרופתי מצויינות, כולל כדורים קבועיים למניעה וכדורים להתקפים של הכאב . לגבי בוטוקס אין כל תופעות לוואי מהזרקה , עם כי נכון שאין 100% הצלחה אך איני מכירה שום טיפול עם 100% הצלחה !!בנוסף לטיפולים שונים צריך לנהל צורת חיים נכונה כדי להפחית את סיכון להתקפים.לאחר איבחון נכון ומלא במסגרת רפואה קונבנציונלית כל טוב .