כאב חד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/08/2007 | 21:18 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בת 30. יש לי כבר 7 חודשים כאב חד בצד ימים בבטן למטה בחיבור עם המפשעה הכאב לעפמים עולה קצת למעלה לכיוון הבטן ולפעמים שוב במפשעה לרוב במפשעה עשיתי המון בדיקות שיצאו תקינות הבדיקות היחידות שעדיין לא עשיתי הן בדיקות קולונסקופיה וצילום יחד עם זאת, אני מרגישה שהכאב בא ומחמיר תמיד כשאני עצבנית או בלחץ הכאב מכלתחילה התחיל אחרי עבודה של שנה וחצי בלחץ מאסיבי בנוסף, עשיתי ניסוי תמיד שתיתי כמה כוסות קפה גדולות ביום עכשיו בניסוי הפסקתי עם הקפאין ויש השפעה הכאב התמתן לגמרי השאלה שלי היא: האם יש קשר בין קפאין למערכת העצבים והאם יש עצב בחיבור בין הבטן הימנית התחתונה למפשעה? אם כן, האם העצב עולה גם קצת למעלה? האם ייתכן שמשהו בעצב לא תקין וזה מקור הכאב? תודה רבה

24/08/2007 | 16:02 | מאת:

שלום רב כאב הכולל דופן הבטן , שרירים ,תמיד מחמיר לאחר מתח או מאמץ , אין קשר ישי עם עצב אלה עם שורשים של גב התחתון פגועיים , אך מצב הנפשי לא יכול להשפיע על כך , צריך לבצע יחד עם כל בירור הגסטרו , גינקולוגי ואורולוגי גם בדיקה נוירולוגית טובה . כל טוב