דיקור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/07/2007 | 04:50 | מאת: יוסף

שלום רב דר אני בן 33 לפני 10 שנים נפלתי ונחבלתי בראש בבדיקות ראשונות וצילומים הייה הכול תקין. ואחרי התאונה בשנה וחצי בערך התחלתי להתלונן על כאבי ראש עצבנות עיפות חלומות על האירוע קושי להרדם......עד עכשיו מאז עד לפני 3 חודשים רק זכיתי לקבל הפניה לנוירולוג ברמב"ם נבדקתי אצל ד"ר שיפרין ברמב"ם והיא גם לא מצאה משהוא חריג מבחינת נוירולוגית אבל מצאה מצב נפשי קשה {פוסט טראומה} זה מה שרשמה בבדיקה וגם הגבלות קשות בתזוזת הצוואר מלמעלה לכיון הראש. המליצה על MRI לראש. בדיקת קוגנטיבית נתנה לי כדור פרוקסול וטיפול של דיקור פעם בשבוע ברמב"ם מבקש מכבודך יותר הסבר על מה מתרחש כאן. {בקשר לבעיות הראש ולטיפולים}. הערה :התחלתי בדיקור וגם בתרופות שנתנה לי. {ולמה כול כך זמן עד שקיבלתי נוירולוג כי עד שמשרד הבטחון ריחם עלי והיפנה אותי}

04/08/2007 | 20:26 | מאת:

שלום רב למה במשך 10 השנים לאחר התאונה לא טיפלת בבעיות . אם התופעות הנן כרוניות . לאחר שסוף סוף יש לך רופא מטפל אתה צריך לפנות אליו את כל השאלות ולא אלי . לא היגיוני המתנה של קרב ל10 שנים לבדיקה נוירולוגית או כל מומחיות אחרת . לאחר תאונות עם חבלת ראש מקובל שיש תקופות ארוכות ,נדיר שנים רבות , כאבי ראש אך התסמונת הפוסטטראומטית הנה תופעה גופנית ויותר נפשית הפוגעת באיכות החיים על ידי שיבוש השינה ואירנות הפיזיולוגית , הריכוז והשליטה עצמית . יש מרכזים בארץ ובמיוחד קשורים למשרד הביטחון איפו שיש הרבה נפגעי ראש , עם מומחיות בתחום הPTSD כמו כן עם תוכנית איבחון ושיקום . כל טוב