ירידה ממשית בתחושה בחלק החיצוני של הירכיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/07/2007 | 09:31 | מאת: יצחק קלוד

ד"ר מריאטה אנקה שלום, אני בן 59 לאחר ניתוח מעקפים שעברתי לפני 8 חודשים. יש לי בעייה של ירידה ממשית בתחושה בחלק החיצוני של הירכיים משני הצדדים אך בעיקר בצד ימין בשטח די נרחב של הירך. התופעה קרתה לי גם בעבר בעיקר כאשר עשו לי מאסאג' בעודי שוכב על הגב. האם זו בעייה של זרימת דם למקום או בעייה נוירולוגית? תודה מראש

01/08/2007 | 09:59 | מאת:

שלום רב מדובר בבעיה נוירולוגית עם לחץ על עצבים החסופים ללחץ מתנוחה מסויימת , צריך לבצע בדיקה נוירולוגית וEMG כדי לאבחן נכון את הבעיה . אין כל קשר עם כלי דם . כל טוב