נוירופתיה סכרתית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/10/2006 | 00:47 | מאת: alla

שלום! שאלה תאורטית: האם נוירופתיה סכרתית יכולה להתבטא בהרדמות (חוסר תחושה כמעט מוחלטת מזה מספר חודשים) בבוהן ראשונה בלבד באחת הרגליים? שאר כף הרגל עם תחושה טובה או סבירה ואין שוב עקצוצים או הפרעות תחושה אחרות. תודה

11/10/2006 | 14:24 | מאת:

שלום רב נוירופטיה סוכרתית הנה מחלה עם פרצופים מרובים , מהרדמות אצבעות שונות ברגליים עד לחולשה ברגליים עם קשי הליכה והפרעות שיווי משקל , כאבים ליליים והתכווצויות ביום ובלילה . צריך להיבדק בדיקת נוירולוגית ולבצע בדיקה אלקטרודיאגנוסטית לפי המימצאים .(EMG,NCV,SQT ) בברכה