כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/07/2007 | 08:32 | מאת: שלמה

שלום ד"ר אנקה: זה שנים רבות אני מתעורר בבוקר עם כאבי ראש, לפעמים כאבים חזקים ולפעמים כאבים חלשים, עברתי הרבה בדיקות ולא היגיעו לפתרון הבעייה, יש לציין שכאבי הראש מתחילים בסביבות השעה 4-5 בבוקר ומתחזקים,לחץ הדם תקין , האם אפשר לדרוש בדיקת במעבדת שינה ? האם במעבדה יגיעו לסיבת כאבי הראש, אני לא יכול לתפקד רק על משככי כאבים למינהם, יש לציין שבעבר עברתי 2 זעזועי מוח קשים. בתודה, שלמה.

22/07/2007 | 20:31 | מאת: ד"ר מריאטה אנקה

22/07/2007 | 20:33 | מאת:

שלום רב כאב ראש בשינה או לקראת הבוקר מחייב בדיקת שינה לשלילת תנועות לסת או תהפרעה נשימתית בשינה כמו כן הולטר לחץ דם לברר רמות לחצי דם בשינה . כל טוב