בעיות זכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/07/2007 | 00:38 | מאת: ליאור

שלום רב יש לי בעית זכרון קשה שכחה של מילים ומצבים פניתי לנוירולוג והוא שלח אותי לעשות בדיקת EEG האם אפשר לאתר בעית זכרון בבדיקה הזאת ,לפי מה שהבנתי הבדיקה הזאת מיועדת לחולי אפילפסיה. והאם יש טיפול כלשהוא בהנחה שיהיו ממצאים מהבדיקה.

21/07/2007 | 19:35 | מאת:

שלום רב אני סבורה שבדיקת אאג תהיה תקינה ותישלח לבירור נוסף שנדרש בד"כ בין השאר בדיקות דם ומיפוי מוח . כל טוב

29/07/2007 | 03:20 | מאת: גלי

שלום רב. אימי בת 83 ובשנה האחורה חלה התדרדרות בזכרון שלה ויש שינויים במבנה האישיות. אני מודעת לכך שזה די שכיח אצל אנשים בגיל הזה אבל לעומת זאת יש אנשים יותר מבוגרים ממנה שהם מאוד צלולים. האם יש דרך להקל על בעייה זו? אני מאוד מאוד מודאגת.. תודה רבה גלי