יעוץ נורולוגי עבור :הידיים והרגלים נרדמות לעיתים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/07/2007 | 04:09 | מאת: כרמית

שלום רב, אני בת 30 וסובלת מהרדמות הידיים והרגלים לעיתים קרובות מאוד עם כאבים חזקים. מה עלי לעשות בנידון ? ואם אפשר לכתוב לי את הסיבות שבגללם זה יכול לקרות! בתודה מראש כרמית.

13/07/2007 | 16:44 | מאת:

שלום לך פגיעה עצבית היקפית על רקע סוכרת , חוסר ויטמינים או שימוש בחומרים טוקסיים,ואז בדיקת EMG פטולוגית , או חוסר ברזל עם התפתחות תופעה מסוג גפיים העצבניות , ואז הEMG תקין אך יש הפרעות שינה . זה בגדול מאוד . לפני הכל צריך להבדק על ידי נוירולוג ולפי התוצאות של הבדיקה לכוון את הבירור . כל טוב