בדיקת מעוררים פוטנציאלים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/10/2006 | 16:26 | מאת: גילבר

שלום לרופאה , בבדיקת מעוררים פוטנציאלים , נכתב - ב- SEP הטביאלי קיימים מענים קורטיקאלים מאורכים ואמפליטודה נמוכה . ובבדיקת EMG ממצא של - MILD POLYNEOUROPATHIA SENSORY . מה המשמעות של המימצאים האלה . אני חייב לציין שהרגלים שלי כבדות ולעיתים קשה לי להרים אותם . האם מדובר בבעיה במוחון ? תודה רבה ,גילבר

04/10/2006 | 20:09 | מאת:

שלום רב הבעיה קשטרה למערכת העצבים ההיקפית בלבד , העצבים של הגפיים וגם כאן חלק מסויים מהסיבים , אלה שמוליכים תחושה ולא תנועה . אין קשה עם המוחון . צריך לגשת לנוירולוג ולברר יחד איתו מה הגורמים האפשריים ומה הפרוגמוזה מקרה שלך (חוסר ויטמינים , תרופות , מחלות סיסטמיות , סוכרת .....) בברכה,