הרגשת שפתיים רדומות,ונימול באצבעות הרגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/07/2007 | 14:15 | מאת: לאה

שלום אמי בת 49 .יש לי נרופיברומטוזים. בדרך כלל ברוךהשם בריאה. בשבוע האחרון התחילו לי כאבי גב. היתי אצל אורטופד . ערך לי צילומים. יש שינויים בעקבות בחוליות בעקבות הגיל.קיבלתי אטודולק..וצריכה לעשות פיזוטרפיה.יש לי הרגשת של שפתיים רדומות.ואף רדום שזה והרגשת זרם בכף היד הולך ובא.בבדיקה של רופא משפחה על ידי דקירות. ההרגשה היתה שווה בכל הפנים . נאמר לי שזה מלחץ נפשי.קיבלתי ואבן.השאלה אם יש קשר לנרופיברומטוזיס? או שזה מסוכן? אולי משהו חלילה בראש.ככה אני עובדת ומנהלת חיי שיגרה יום יום. א .ק ג תקין. לחץ דם 120/70 . התור לנירולוג שקבעתי רק בעוד חודש . מבקשת מהרופא לקרא את מכתבי ואשמח לתשובה כדי להרגע.. תודה ויום טוב לאה

09/07/2007 | 23:46 | מאת:

שלום רב שינויים ניוניים בחוליות הגב עם כאבי גב זה דבר טריביאלי של רוב האוכלוסיה ולא קשור למחלה אחרת . הנימול במשתנה ביד הייתי ממצילה לברר הן על ידי בדיקת ראש (CT ) והן על ידי בדיקת עצבים היקפיים (EMG ) לאחר בדיקה הנוירולוגית . הסבירות לקשר עם נוירופיברומטוזיס הינה מינורית . חייבים בדיקה נוירולוגית קלינית כדי לאמת את הדברים כל טוב