חולשה ביד וברגל שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/07/2007 | 23:57 | מאת: הספורטאי

אני בן 45 . בריא.עוסק בספורט. מזה חצי שנה אני חש יותר ויותר חולשה ביד וברגל שמאל. נבדקתי מס' פעמים ע"י נורולוגים ואף עשיתי M.R.I ראש שהיה תקין. לדבריהם אין לי גדול במוח אבל כנראה יש "משהו" וזה לא ברור מה. בבדיקה:צניחה של גפה שמאלית טונוס שרירים מוגבר בצד שמאל, תחושה שמורה,אין סימנים צרברלים. סימנים פירמידלים לא חד משמעים. הומלץ ביקורת בעוד שנה. אני במתח כיוון שאני עוסק בספורט והמצב מתדרדר (בהרמת משקולות יש הבדל משמעותי בשתי הידיים ובהליכה וריצה- יש חוסר יציבות קל) מה לעשות??? הספורטאי

09/07/2007 | 22:12 | מאת:

שלום רב לדעתי אתה צריך לקבל אינפורמציה ברורה על מצבך הבריאותי ואם לא ברור , מותר לך לקבל יעוץ נוסף אצל נוירולוג אחר . תמיד 4 עיניים רואים טוב יותר מאשר שתיים . יש מחלות אחרות שונות מגידולים שיכולים לגרום לכך , הן מחלות וסקולריות , הן מטבוליות או דלקתיות . כל טוב