יעילות התרופה זנופלקס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/07/2007 | 16:38 | מאת: אורנה

שלום קראתי באחד מהפורומים של חו"ל על תרופה לשמירת דילדול שרירים בגפיים תחתונות בשם זנופלקס, אני מקבלת היום בקלוסל 10 מ"ג מספר פעמים ביום ת רציתי לדעת האם זנופלקס עדיפה? תודה

09/07/2007 | 21:56 | מאת:

שלום רב לפי המחקרים השיונים אין הבדל משמאותי בין יעילות הTIZANIDINE לבין יעילות של BACLOFEN , האהרון יותר יעיל על נוקשות השריר והראשון לא נימצא בשימוש בערץ . איני רואה מכונות להחלפה , כאשר ניתן לעלות את מינון הבקלופן עד ל100 מג ליום . כל טוב