מחלת שרקו מרי טוס CMT

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/06/2007 | 13:39 | מאת: טניה

שלום לכולם לבעלי התגלתה המחלה בגיל 11 היום הוא בן 25 כמעט 26, באופן כללי הכול היה רגיל, הוא חיי חיים מלאים עובד,לומד חוץ מאיוות בכף הרגל לא היו שום בעיות,הוא הולך עם מדרסים טובים והכול היה בסדר בחצי שנה אולי שנה אחרונה הופיעו דברים נוספים,אחרי מאמץ על השרירים (משחק בבריכה,משחק כדורסל ואפילו לסחוף תיקים ) מעבר לזה ששרירים כואבים הם גם מתנפחים,יכול להופיע ממש גוש גדול וכואב על השריר שהתאמץ ולמחרת זה עובר,זה קורה גם ברגליים גם בידיים,הוא הלך לרופה ניורולוג שאמר לו שזה חלק מהמחלה ואין מה לעשות,אך אנחנו לא מרוצים מהתשובה,האם מישהו שמע על התופעה? האם מישהו יכול להמליץ אולי מומחה טוב שמטפל בזה ויכול לעזור?זה פשוט מאוד קשה לנו, הוא לא יכול אפילו לשחק בבריכה חופשי בלי שבערב לא יוכל לזוז...ככה לא היה פעם אשמח לעזרתכם תודה טניה

21/06/2007 | 08:30 | מאת:

שלום לך הדבר הנכון להגיע למומחה למחלות שריר , ואני ממליצה חם על פרופ מנחם שדה שמקבל בבית החולים וולפסון או AMERICAN MEDICAL CENTER HERZELIA