מחפשת מידע על ג'יליאן חיידק במערכת העצבית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/06/2007 | 13:20 | מאת: נעמה

אשמח לקבל אינפורמציה או הפנייה לחומר קריאה על המחלה "ג'יליאן מקווה שאייתתי נכון. נאמר לי שזהו חיידק שתוקף את המערכת העצבית קרובה שלי מאושפזת במצב קשה עם סיכוי לתקיפת מערכות פנימיו. מצבה מידרדר מיום ליום הרופאים בביח מנסים להרגיע. האם אפשר להרגע? ניתן להחלים במצב קשה שכזה? תודה מראש, נעמה

19/06/2007 | 11:28 | מאת: א

תחפשי בכל מנוע חיפוש לפי גיליאן ברה, גיליאן בארה ובלועזית - GUILLAIN BARRE SYNDROME

21/06/2007 | 05:44 | מאת:

שלום רב איני מכירה חיידק כזה , יש מחלה אוטואימונית שפוגעת במערכת העצבים ההיקפית ששמה GUILLAIN BARRE SYNDROME , על שם 2 המדענים שגילו את המחלה . מדובר במחלה קשה שפוגעת בעצבים של הגפיים עם חולשת שרירי הגפיים ושרירי הנשימה , הטיפול ברוב המקראים מוצלח ואנשים משתקמים לפעמים לחלוטין ולפעמים חלקית . תלוי המהירות האיבחון והטיפול ובמצב הביולוגי של החולה . בס"כ יש לזה פרוגנוזה טובה . צריך לשמור על אופטימיות . כל טוב

24/06/2007 | 21:33 | מאת: גיא

אני חליתי לפני שנה וחצי בתסמונת הזאת אם את צריכה עזרה תכתבי לי [email protected] אין לי בעיה לבוא לבית החולים לעודד אותה ולספר לה על המחלה רפואה שלמה ותהיו אופטימים